El grup valencià VADEBO, acaba de publicar el seu nou disc anomenat “La Por” (2018, Maldito Records). Aquest, serà el 3er treball d’estudi de la banda després d’haver publicat “Travesses” (MalditoDigital, 2015) i “Actitud” (Maldito Records, 2016). El LP ha estat enregistrat entre ZStudios (Mislata, València) i WZ Estudi (Borriol, Castelló) per Tony Garcia i Sam Ferrer. La mescla s’ha dut a terme als estudis Sonido XXI per Javier Sanmartín a Navarra, a banda d’haver contat amb Enrique Soriano a l’estudi (València) per a la masterització.

En aquest nou treball, que de nou ha contat amb la producció del mateix Sam Ferrer, es pot percebre una evolució de la banda on podem trobar sons més electrònics, major presència del rap, així com cançons més directes i polítiques. A “La Por” també es poden trobar col·laboracions de bandes tant locals com nacionals i internacionals com són les de les valencianes “Machete en Boca”, Josep de “La Raíz” i Adrià Sales de “La Pegatina”. És un disc que gira al voltant del concepte de la por, com a sentiment comú de totes les persones, de com es viu i com es fa front.

Conciertos de VaDeBo

No hay conciertos de VaDeBo

a VaDeBo para estar al día.

¿Por qué seguir a un artista?

Siguiendo a los artistas estoy al día de cualquier evento que tenga lugar. Pudiendo ser informado si el evento es en mi ciudad.