Espiga Rock 2017

Multiple dates

Show previous dates

Recinte de Festes

Plaça Num 38-SECTOR 2, 88, Sueca

L'Espiga Rock torna a Sueca aquest 9 de setembre amb més força que mai. Aquesta IV edició homenatjarà Joan Fuster en els 25 anys de la seua mort. 
El festival s'ha consolidat en només tres edicións anteriors i ja han passat per la capital de La Ribera Baix grans bandes com Auxili, Atzembla, Svaters, Els Bonicos, Arrap, La Gossa Sorda, Atupa, Els Catarres, Gramoxone, Mai Mai o Reincidentes. 
Per a aquest 2017 la cosa promet i s'han anunciat les primeres confirmacions: Boikot i Pupil·les, Mafalda, Smoking Souls, DJ Rule i els guanyadors del concurs, Barbaritats.

Boikot: Són uns dels principals referents de la música alternativa i reivindicativa de l'Estat espanyol. Amb quasi tres dècades rodant pels millors festivals porten un repertori que la gent coneix de principi a final. 

Aspencat és un grup musical valencià, més concretament de Xaló, a la Marina Alta.El seu estil s'ha basat en l'ska, el reggae i el drum and bass, però en l'actualitat ha avançat cap a uns ritmes més electrònics on es pot veure la presència del dubstep. Han aconseguit així, un estil propi combinant sons electrònics amb l'estil que ha predominat fins aleshores. En l'actualitat conformen una de les bandes més referents del País Valencià, que amb l'aturada d'Obrint Pas se'ls ha considerat com els seus successors actuals.

Pupil·les: Una de les revelacio s d'aquest any a l'escena valenciana. Grup de rap incisiu amb dos veus i DJ que han aportat contundència i frescura al panorama música. Aquest 2017 ens presenten el seu primer treball discogràfic. 

Barbaritats: Els de Xàtiva han anat polint el seu estil i madurant la seua proposta i es troben a hores d'ara preparant el que serà el seu primer treball discogràfic. S'han fet un lloc al festival al guanyar el" I Concurs Espiga Rock".

Mafalda: Sense dubte un dels grups revelació aquest últim any en el panorama estatal. Amb el seu tercer treball "La última vez que te escucho" han donat el bot als gran festivals arreu de l'Estat. Viñarock, juergas, marearock, bioritme , hatortxurock i un llarg etcètera els portarà per primera vegada a l'Espiga Rock.

Smoking Souls: Són representants d'una generació de joves que des de menuts han explorats els territoris ocults de la música. Joves crescuts als temps de la incertesa però que l'han après a guanyar-la a colp de cançó. Ho han mamat als paisatges de la seua Marina Alta. La terra en què han germinat bona part de l'escena musical del País Valencià. Amb el seu tercer disc, "Cendra i Or" han sorprès a tothom i s'han guanyat un lloc a les millors places, entre elles aquest Espiga Rock '17.

No oblidis descarregar i portar la teva autorització de menors ja emplenada!

Pots descarregar-la ací:

http://media.notikumi.com/pdf/pro-21/autoritzacio-menors-espiga.pdf

 

Media content

Related content

Share with friends