¡Atention! this event has ended.

AMPOSTA COMEDY: Monòleg de Kaco Forns

Carretera de la Simpàtica, 6, 43870 see map

Còmic, guionista, presentador, actor i molt mal cuiner. Ostenta el dubtós honor de ser el que més monòlegs ha gravat al canal Comedy Central, on a més va presentar i va escriure el seu propi programa «Open Mike».
 
A la primavera de 2006, va deixar una brillant carrera en el màrqueting i la publicitat, i es va passar al món del guió per treballar amb Santiago Segura («Sabías a lo que venías»), El Gran Wyoming («El Intermedio») i Cantajuego («Temporada20: Apocalipsi»). Actualment és guionista, actor i locutor al programa «Late Motiv» d'Andreu Buenafuente.
 
Preu: 12 € anticipada / 15 € taquilla
 
 
Les entrades comprades amb descompte del Club Tr3sc o del Carnet Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó s'hauran d'acreditar amb el carnet corresponent a l'entrada dels espectacles.
 
Les entrades comprades amb descompte de Carnet jove, pensionistes, família nombrosa o monoparental, carnet d'estudiant, carnet de l'ACET (Associació d'Escoles de Teatre de Catalunya) i socis d'Òmnium cultural s'hauran d'acreditar amb el carnet corresponent a l'entrada dels espectacles.

Kako Forns


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi