¡Atention! this event has ended.

AMPOSTA COMEDY: Monòleg de Carolina Noriega

Carretera de la Simpàtica, 6, 43870 see map

Carolina Noriega és una actriu, còmica i monologuista, qui ja des de petita somiava en dedicar-se a la interpretació i a la comèdia. Va estudiar art dramàtic i interpretació per al cinema, però finalment es va professionalitzar com a monologuista de la mà de «Central de Cómicos» a partir de l’any 2004. També és una habitual a la televisió,a «El Club de la Comedia» de la Sexta  i altres espais de la petita pantalla. Actualment prepara diversos monòlegs per representar-se en teatres i està produint una websèrie sobre la comèdia a l’Estat espanyol.
 
Guionista, educadora, speaker, un talent que no deixarà a ningú indiferent.
 
Preu: 12 € anticipada / 15 € taquilla
 
Les entrades comprades amb descompte del Club Tr3sc o del Carnet Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó s'hauran d'acreditar amb el carnet corresponent a l'entrada dels espectacles.
 
Les entrades comprades amb descompte de Carnet jove, pensionistes, família nombrosa o monoparental, carnet d'estudiant, carnet de l'ACET (Associació d'Escoles de Teatre de Catalunya) i socis d'Òmnium cultural s'hauran d'acreditar amb el carnet corresponent a l'entrada dels espectacles.

Carolina Noriega

Cómica, actriz, guionista, autora y directora teatral y formadora.


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi