¡Atention! this event has ended.

AMPOSTA COMEDY: Monòlegs en català

Carretera de la Simpàtica, 6, 43870 see map

En aquesta sessió d’Amposta Comedy actuaran una selecció de monologuistes que estan triomfant a l’escena de la comèdia en català.

Monologuistes, guionistes i improvisadors, que han anat forjant la seva trajectòria en teatres, espectacles i programes de comèdia de diversos canals de televisió.

Actuen en tot tipus d’audiències i adapten els seus monòlegs a temes i públics ben diversos. Una oportunitat única per gaudir d’una estona carregada de rialles provocades per aquests monologuistes catalans.

 

 

Preu: 12 € anticipada / 15 € taquilla

 

Les entrades comprades amb descompte del Club Tr3sc o del Carnet Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó s'hauran d'acreditar amb el carnet corresponent a l'entrada dels espectacles.

 

Les entrades comprades amb descompte de Carnet jove, pensionistes, família nombrosa o monoparental, carnet d'estudiant, carnet de l'ACET (Associació d'Escoles de Teatre de Catalunya) i socis d'Òmnium cultural s'hauran d'acreditar amb el carnet corresponent a l'entrada dels espectacles.Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi