AMPOSTA COMEDY: Monòleg de Toni Moog

Multiple dates

Show previous dates

Teatre d'El Casal

Carretera de la Simpàtica, 6, Amposta

Amb el seu clàssic ritme desenfrenat, Toni Moog desgrana en escena les històries més divertides extretes dels seus monòlegs surrealistes i irreverents. El còmic del Raval promet riures i més riures, combinant els seus millors acudits i gags amb material nou i totalment inèdit, especialment preparat per a l'ocasió.
 
Porta més d’11 anys a la sala gran del Club Capitol, amb rècords de taquilla i permanència dels seus espectacles, acostant-se ja als 300.000 espectadors i les 1.000 funcions en total.
 
En televisió, ha gravat monòlegs amb Paramount Comedy i El Club de la Comèdia. També ha participat en programes mítics de televisió, com “Homo Zàping”, “UAU!”, “La Tribu” i “Boqueria357”. 
 
Preu: 12 € anticipada /15 € taquilla
 
Les entrades comprades amb descompte del Club Tr3sc o del Carnet Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó s'hauran d'acreditar amb el carnet corresponent a l'entrada dels espectacles.
 
Les entrades comprades amb descompte de Carnet jove, pensionistes, família nombrosa o monoparental, carnet d'estudiant, carnet de l'ACET (Associació d'Escoles de Teatre de Catalunya) i socis d'Òmnium cultural s'hauran d'acreditar amb el carnet corresponent a l'entrada dels espectacles.

Media content

Related content

Share with friends