¡Atention! this event has ended.

Comedy Gold: David Arnau / Xavi Daura 20:00h

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

L’Heliogàbal, bar cultural de referència a Gràcia, i Comedy Gold, espectacle d'stand-up amb 3 anys de trajectòria, s’uneixen per portar-te aquest juliol els millors còmics de l'escena catalana.

Ha colat que l’stand-up és cultura. Prepara't per riure amb els nostres market de comèdia: artistes del LOL, creadors de HAs, monologuistes de tots els estils i gèneres humorístics però cap límit. Bé, només hi ha un límit, el de l'aforament, així que espavila i no et quedis sense entrada! 


David Arnau

David Arnau és un còmic de standup provinent del guió, on ha escrit per Andreu Buenafuente, Berto Romero o Txabi Franquesa. Actualment escriu a l’Està Passant de TV3, mentre s’obre camí a l’standup, actuant al Comedy Gold o al Cruïlla.


Xavi Daura

Xavi Daura és un dels còmics amb més trajectòria de l’escena catalana. La meitat de Venga Monjas, ha fet centenars de sketchs, entrevistes i ha aparegut a programes com Museo Coconut o Ilustres Ignorantes. Recentment va gravar standup a Comedy Central.

Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi