¡Atention! this event has ended.

ESTHER a les Nits a la lúdica

Ricardo Fuster, y Fuster, s/n, 46960 see map

Cicle: Nits a la lúdica

Música, Improvisació i Comèdia.


DISSABTE 7 D'AGOST

ESTHER (Música en acústic)

Actuació acústica de la jove cantant de Vinaròs, Esther Querol. La sensació vocal de 2021, presenta el seu nou treball "Les teues ales" en directe.


Casualment, va ser l’emissió en televisió d’un conegut reality show, estrenat l’any 2001, l’espurna que va encendre al seu interior la flama de la música. Només tenia tres anys, però conten els seus familiars que la menuda es quedava parada davant de la caixa afirmant que ella volia cantar. I així va ser: Esther va aprendre a cantar a l’hora que aprenia a parlar. A tot arreu hi ha molta gent que canta bé. Molt bé. No obstant això, no tothom té una veu pròpia, en el sentit ampli de l’expressió. I Esther la té. Un altre concurs televisiu, en esta ocasió de la televisió pública valenciana, va suposar també un punt d’inflexió en la trajectòria artística d’Esther. Va ser en la seua participació al programa Cantant al cotxe que la jove va coincidir amb Àlex Martínez, cantant del grup valencià Tardor. Ell va detectar ràpidament el talent de la cantant i des d’aleshores han treballat junts en diferents ocasions, destacant la gravació de Valenta, la cançó oficial del futbol femení valencià. Una aliança musical que continua fins a dia de hui i que seguirà present en Les teues ales, el primer disc d’estudi d’Esther. Per tots estos factors, el debut d’Esther no deixarà indiferent a ningú. Sis talls que contindrà l’àlbum navegaran entre el pop intimista de Kodaline o Gabrielle Aplin i el soul de grans veus com Amy Winehouse o Adele. Unes cançons on el protagonista indiscutible, com no podria ser d’altra manera, serà la veu d’Esther.


Primera edició del cicle "Nits a la lúdica" a la Piscina Lúdica d'Aldaia.

Horaris:

21:00h - Obertura de portes

21:30h - Sessió micros oberts

22:00h - Espectacle


Preu únic d'entrada: 3€

Es podrà sopar al bar de la Piscina Lúdica durant l'espectacle.


Programa estiu 2021

Divendres 2 de juliol - FACTORYMPRO (Improvisació)

Dimarts 6 de juliol - FACTORYMPRO (Improvisació per a xiquets)

Divendres 9 de juliol - RAFA ALARCÓN (Comèdia)

Divendres 16 de juliol - PATRICIA ESPEJO (Comèdia)

Dimarts 20 de juliol - FACTORYMPRO (Improvisació per a xiquets)

Divendres 23 de juliol - NOVEMBRE ELÈCTRIC (Música)

Dimecres 28 de juliol - FACTORYMPRO (Improvisació)

Dissabte 7 d'agost - ESTHER (Música)

Divendres 13 d'agost - FACTORYMPRO (Improvisació)

Divendres 20 d'agost - SIERRA LEONA (Música)

Divendres 27 d'agost - CAROL TOMÁS (Comèdia)


Organitza: Ajuntament d'Aldaia, Esports en moviment! i Gent Jove

Produeix: Primavera d'Hivern


Esther


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi