Xavi Castillo a Castelló - 30 anys fent el moniato @ La Bohemia

Multiple dates

Show previous dates

La Bohemia

Calle Ciscar 14, Castellón de la Plana

Desprès de la gran acollida al seu espectacle "La Bíblia contada per Xavi Castillo", la companyía Pot de Plom torna a la Bohemia amb un altre espectacle!!


Des dels primers monòlegs, al pub l’Escenari d’Alcoi, fins a l’últim “Yonquis del dinero“, han passat 30 anys de trajectòria de la companyia de teatre Pot de Plom, amb l’actor, autor i director Xavi Castillo al capdavant.

En tots estos anys hem creat, damunt de l’escenari, gran quantitat de sketchs i personatges que han arribat a ser populars i clàssics de la companyia, com ara són “El càsting del seminarista”, “Maribel, la pescatera de Mercadona”, o el Capità Moro d’Alcoi i la seua frase “Això ho pague jo!”, que volem recuperar i compartir amb vosaltres.

Un espectacle complementari a l’exposició “30 anys fent el moniato” on farem la mateixa merda de sempre, però ordenada d’altra manera. Us esperem!

Media content

Related content

Share with friends