"A ningú que li passe" de Eugeni Alemany

Multiple dates

Show previous dates

Auditori Germanies

C/ García Lorca, 6, Manises


Teatre per a adults


"A ningú que li passe"


Companyia: Eugeni Alemany

Diumenge 12 de maig de 2024, a les 19.00h


Preu de les entrades: 18€ + despeses de gestió

Idioma: Valencià

Intèrprets: Eugeni Alemany i Zuleima González

Direcció: Eugeni Alemany i Yolanda MartínezA ningú que li passe és el nou espectacle d’humor d’Eugeni Alemany. El polifacètic showman valencià vol capgirar de nou el gènere del monòleg còmic. Perquè A ningú que li passe és molt més que això: és una comèdia teatral, una porta oberta a la improvisació, una proposta de joc amb el públic i, sobretot, una invitació a endinsar-se en “l’univers Alemany”. El caràcter i els costums dels valencians, els fills, la vida en parella i tot aquest ventall de situacions de la vida quotidiana que Eugeni mostra en les xarxes socials i que han acabat generant una relació de complicitat ben estreta entre ell i el seu públic.Amb l’aparició estel·lar Zuleima González!No recomanada per a públic infantil


Media content

Related content

Share with friends