Next Events

Oops

We couldn't find any events

About Josep Lluís Notari
Josep Lluís Notari Lozano naix a La Vilavella (La Plana Baixa). Creix entre aquest poble i la Vall d´Uxó. Estudia quatre anys Humanitats en la universitat Jaume I de Castelló i s´especialitza en violència política i moviments socials.

Entre 1996/1998 comença a fer les seues primeres cançons i els seus primers concerts a la comarca, en un País Valencià on els cantautors renaixien poc a poc, assomaven el cap com una raresa per explorar. Evidentment, la cançó protesta ja no era un moviment amb tanta força com dues dècades enrere, però un grapat de franctiradors musicals que aguantaven de les dècades anteriors i les noves generacions anaven creant un nou públic. Aquest, prompte va començar a congregar-se per a escoltar unes històries on es veien reflectits a la seua terra, sonant cançons en l´inici dels festivals musicals que començaven a renàixer i a créixer com bolets.

Durant la primera dècada del segle XXI al País Valencià el fenomen es converteix en una realitat i una demanda segura i complementària de la nova escena musiccal a les nostres terres. En aquest nou context Josep Lluís comença a fer el salt no sols als territoris de parla catalana, sino que creua les fronteres de l´estat espanyol.

El 2008/2009 és la gran presentació d´aquest cantautor de Castelló en l’escena dels circuits de música en valencià actuant en el recuperat Aplec de la Plana i en es actes del correllengua El següent salt ve amb el segon lloc aconseguit en el concurs musical del Rockpenat del 2009, compartint podi amb el que serà el grup més potent de rock en valencià del País Valencià com són els Malnom. L’any 2011arriba a la final del concurs Amplifica’t on el seu resó ja començarà a estendre’s per tot el País Valencià. Entre el 2012/2013 es prepara el seu primer treball “D´Espadà i altres Versos”, enregistrat als estudis Metrònom de Castelló amb la producció artística i arranjaments d’Héctor Tirado i l’ajuda inestimable del meu company de versos Pau Alabajos que ha col·laborat en la interpretació del tema “Itinerants”.

Fora del País valencià ha actuat en diversos indrets esporàdicament: al 2009 va actuar a l´Aplec del Baix Camp, al 2010 al Correllengua pel Priorat i a les presentacions de les consultes municipalistes per la independència en Catalunya.