¡Atention! this event has ended.

Oques Grasses + La Fúmiga en Valencia

Opening doors: 19:30

Calle San Pío V, s/n, 46010 see map


Listen

Oques Grasses

Cuando las ocas van al campo, la primera es la que va primero y la última la que va última. Las otras da igual.
Reggae fresco, optimista y enérgico. Oques Grasses debutaron en 2013 con 'Un dia no sé com' y un año después consiguieron el premio a mejor grupo revelación en Enderrock 2014. Desde entonces, la banda osonenca no ha dejado de crecer de manera exponencial.

Listen

La Fúmiga

La Fúmiga son vent nou a l'escena musical valenciana. Un projecte original, engrescador i festiu amb una formació amb base instrumental, majoritàriament de vents, dolçaina, trombons, trompetes i saxos de tots els colors. Plantegen un directe amb una energia desbordant on el feedback amb el públic i la més que potent espenta que transmeten, no deixa a ningú indiferent.


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi