Cullera Marítim Festival

Multiple dates

Show previous dates

Parking de la Rada

Carrer la Rada 9, Cullera

Obertura de portes 22:00 hores
Inici concerts 23:00 hores

Ordre d'actuacions :
1. Frida
2. Mafalda
3. Txarango
4. Vadebo

Tancament de portes 04:30 hores

 

El grup Txarango encapçala el cartell del Cullera Marítim Festival 2018

El Marítim Festival de Cullera es celebrarà el 7 d’abril, el concert que l’Ajuntament de Cullera organitza dins de les seues festes majors pega un bot en la seua tercera edició amb la participació de Txarango el grup més multitudinari del panorama de la música en valencià, vindran acompanyats d’un gran cartell amb moltes novetats, Vadebo farà la presentació oficial del seu disc a l’escenari marítim, un disc que ha creat una forta expectació, Mafalda vindrà a oferir-nos l’únic concert que faran a les nostres comarques abans de tancar-se a gravar el nou disc, per rematar el cartell tindrem a Frida, premi del 2017 de Sona la Dipu, qué també ens presentarà el nou treball GEGANTS .

El Marítim Festival de Cullera va nàixer ara fa dos anys i esta és la seua tercera edició, ja han passat pels seus escenaris des del mític grup riberenc Gramoxone, altres formacions festives de la comarca com LaFúmiga o Assekes o el grup de Pego Smpoking Souls, l’any passat el grup Aspencat va fer una parada a la localitat amb un concert multitudinari en el seu any de parada indefinida, amb el cartell de l’edició del 2018 podem dir que el festival és consolida com un dels més importants del País Valencià.

Si eres menor d'edat, no oblides portar la teua autorització emplenada i signada. 

Descarrega-la ací: AUTORITZACIÓ MENORS CULLERA MARÍTIM FESTIVAL

Media content

Related content

Share with friends