José Mercé a Crevillent

Multiple dates

Show previous dates

Auditori de Crevillent

Carrer Rambla, Crevillente

El cantaor jerezano es un artista que ha sabido transmitir como pocos que el flamenco es para todos, llevándolo a la máxima popularidad sin perder esencia ni profundidad. José Mercé es la verdad del flamenco llevada a las grandes audiencias, especialmente desde que en 1998 publicó Del amanecer, un álbum que, según el flamencólogo José Manuel Gamboa, “convirtió a José Mercé en un artista de masas, colocándolo a la cabeza de la movida jonda.IMPORTANT: La realització de l'espectacle està subjecta a la normativa establerta per les autoritats sanitàries i el seu compliment, pel que pot experimentar canvis fins a la mateixa data. Totes les actualitzacions i canvis seran notificats per correu electrònic als compradors.


Recorda que si tens menys de 18 anys, portar signat el full d'autorització de menors.

I si tens menys de 16 anys portar signat el full d'autorització de menors i vindre amb Mare/Pare Tutor o persona autoritzada.

Media content

Related content

Share with friends