¡Atention! this event has ended.

Algemesí en Concert: Aspencat + VaDeBo + Nius de Nit

Antic Escorxador, Algemesí

Carrer de Joan Fuster, 46680 see map

Els menors de 16 anys necessiten autorització que es pot descarregar de l'enllaç que n'hi ha a continuació.

More info: http://media.notikumi.com/pdf/algemesi-en-concert-2016/autoritzacio-menors-16-anys-algemesi-en-concert.pdf


Listen

Aspencat

Reggae mestizo, Dancehall y Dubstep con mensaje que pisa fuerte con un directo contundente y dinámico, sin concesiones!

Listen

VaDeBo

El grup valencià VADEBO, acaba de publicar el seu nou disc anomenat “La Por” (2018, Maldito Records). Aquest, serà el 3er treball d’estudi de la banda després d’haver publicat “Travesses” (MalditoDigital, 2015) i “Actitud” (Maldito Records, 2016). El LP ha estat enregistrat entre ZStudios (Mislata, València) i WZ Estudi (Borriol, Castelló) per Tony Garcia i Sam Ferrer. La mescla s’ha dut a terme als estudis Sonido XXI per Javier Sanmartín a Navarra, a banda d’haver contat amb Enrique Soriano a l’estudi (València) per a la masterització.

En aquest nou treball, que de nou ha contat amb la producció del mateix Sam Ferrer, es pot percebre una evolució de la banda on podem trobar sons més electrònics, major presència del rap, així com cançons més directes i polítiques. A “La Por” també es poden trobar col·laboracions de bandes tant locals com nacionals i internacionals com són les de les valencianes “Machete en Boca”, Josep de “La Raíz” i Adrià Sales de “La Pegatina”. És un disc que gira al voltant del concepte de la por, com a sentiment comú de totes les persones, de com es viu i com es fa front.

Nius de Nit

Nius de Nit venen des d’Algemesí i Alzira per fer una gran festa a cada directe amb un estil que va de la rumba i l’ska, que de segur faran ballar a qualsevol, al reggae més fresc i enèrgic. Després de publicar el disc “Hahatay” en 2016, el grup riberenc es presenta amb una posada en escena molt balladora, plena de cançons d’aquest últim treball però també d’altres temes publicats anteriorment.


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi