¡Atention! this event has ended.

FESCAMP 2021: LA FÚMIGA, MALUKS I SERGI NAGANT A PETRÉS

Opening doors: 11:00

5 Ctra. Albalat, 46501 see map

IMPORTANT: La realització de l'espectacle està subjecta a la normativa establerta per les autoritats sanitàries i el seu compliment, pel que pot experimentar canvis fins a la mateixa data. Totes les actualitzacions i canvis seran notificats per correu electrònic als compradors.


Recorda que si tens menys de 18 anys, portar signat el full d'autorització de menors.

I si tens menys de 16 anys portar signat el full d'autorització de menors i vindre amb Mare/Pare Tutor o persona autoritzada.Una vegada finalitzats els concerts estiga assegut fins que el personal de seguretat t’ho indique. Primer eixiran les persones assegudes a les últimes fileres mantenint la distància de seguretat


Accés


Les cues es faran respectant la distància de seguretat d'1,5m.

Les entrades NO són numerades. Respecta l'ordre.

Podràs trobar gel hidroalcohòlic a l’entrada, lavabos, paradetes... Fesne ús amb freqüència.

Desplaça’t pels corredors habilitats seguint les senyalitzacions fins que un/una auxiliar de seguretat t’indique on has de seure.


Durant els actes


És obligatori l’ús de la mascareta en totes les situacions.

Recomanem portar la mascareta principal i una altra de recanvi.

Està permesa la mobilitat únicament per accedir als lavabos, barra i paradetes.

S’informa que no està permés romandre en aquestes zones més del temps necessari.

Els gots seran d’ús individual i no retornables.

Es compraran en barra. Als lavabos, fes-ne ús del gel hidroalcohòlic a l'entrar i a l'eixir. Hi haurà servei de desinfecció permanent.

No es pot fumar al recinte dels concerts.

Hi haurà servei de barra a un recinte controlat. Únicament es podrà accedir a la barra quan estiguen tocant els grups. ESTARÀ TANCADA DURANT ELS CANVIS DE GRUPS. Es consumirà únicament a les cadires. Sols es podrà baixar la mascareta per beure, no es pot estar en la mascareta baixada encara que tingues una beguda a la mà. Et preguem que te la puges i la baixes constantemnt quan estigues consumint.

Queda prohibit romandre més del temps necessari a les zones de pas.

Segueix sempre les instruccions de l'organització. Una vegada finalitzats els concerts estiga assegut fins que el personal de seguretat t’ho indique. Primer eixiran les persones assegudes a les últimes fileres mantenint la distància de seguretat.


Eixides


Una vegada finalitzats els concerts estiga assegut fins que el personal de seguretat t’ho indique. Primer eixiran les persones assegudes a les últimes fileres mantenint la distància de seguretat.L’INCOMPLIMENT DE LES NORMES PODRÀ SER MOTIU D’EXPULSIÓ DEL RECINTE


AGRAÏM LA TEUA Col·laboració


Listen

La Fúmiga

La Fúmiga son vent nou a l'escena musical valenciana. Un projecte original, engrescador i festiu amb una formació amb base instrumental, majoritàriament de vents, dolçaina, trombons, trompetes i saxos de tots els colors. Plantegen un directe amb una energia desbordant on el feedback amb el públic i la més que potent espenta que transmeten, no deixa a ningú indiferent.

Listen

Maluks

Maluks es un grupo valenciano, cuyos temas están escritos en valenciano, compuesto por Núria Pons, Marina Bolea, Laura Honrubia y Maria Deltell, quien realiza las bases musicales, también conocida como Nonai Sound dj. Su propuesta musical mezcla ritmos jamaicanos y latinos con dancehall, salsa, cumbia, afrobeat y electrónica.

Sergi Nagant


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi