¡Atention! this event has ended.

PAU VALLVÉ a València

Opening doors: 19:00

Rambleta, Valencia

Bulevar Sur esquina C/ de Pío IX, 46017 see map

Pau Vallvé presenta el nou disc "La vida és ara"


  • Lloc: La Rambleta
  • Data: 13 de maig de 2021
  • Horari: obertura 19.00h / inici concert 20.00h
  • Preu: Entrada General 12€ despeses
  • Menors de 16 anys han d'anar acompanyats de tutor legal amb autorització de responsabilitat sobre el menor. (Descarrega ací el full d'autorització de menors)


Pau Vallvé presenta “La Vida És Ara”


Amb més de 20 anys damunt els escenaris i després de llargues gires presentant els seus anteriors treballs,Pau Vallvé torna per presentar el seu 17è disc titulat "La vida és ara", el 6è signat sota el seu nom. El disc sel'ha auto-editat ell mateix i, com ja és tradició en ell, l'ha composat, tocat, mesclat i produït ell sol al seu estudi.Aquesta vegada però, ha estat en unes circumstàncies una mica especials.

El nou disc de Pau Vallvé és el disc d’algú que ha arribat finalment a ser feliç i de cop se n'adona. D’algú que poc a poc ha aconseguit anar-se desprenent de tots els tics que l’encallaven i finalment pot fer un disc sense cridar, sense drames i cantant-te a l’orella que la vida és ara, que mori l’odi, i que, ens agradi o no, som com troncs baixant pel riu. Que mai més vol estar enfadat i que se n’adona que haver arribat aquí deu voler dir que s’ha fet gran. És com el típic moment de lucidesa cannàbica, però aquest cop la lucidesa ve propiciada per la suma de l'experiència acumulada més un confinament solitari i perllongat just en el moment adequat. Un disc important. Un canvi d'etapa.


LA NOVA GIRA

Com ja és tradició a can Pau Vallvé: nou disc, nova formació. I aquest cop, seguint amb la línea del nou disc de deixar fora el rock i les bateries, endirecte tampoc hi haurà una bateria a l'escenari. Hi haurà un Pau Vallvé multi-instrumentista que tocarà ritmes, els gravarà en directe i al damunt hitocarà la guitarra i cantarà. I al seu costat un altre multi-instrumentista: el Darío Vuelta que, entre mans i peus, s'encarregarà de fer sonar el baix, elsteclat, els samplers i inclús de disparar les llums del concert que el Pau i ell han estat dissenyant per a cada cançó. Serà un directe on tambérepassaran i re-versionaran amb el nou format cançons de tots els discs anteriors, no només d'aquest últim.
Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi